Friday, September 01, 2006

”Nuoret, media, kehitysmaat” -tutkimuksen julkaisutilaisuus

Plan Suomi Säätiö julkaisee yhdessä Jyväskylän yliopiston kanssa ”Nuoret, media, kehitysmaat” -tutkimuksen torstaina 21.9.2006 kello 9.30 VR:n kokoustiloissa (Rautatientori 1 C, Helsinki).

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuteen. Julkistamistilaisuus on tarkoitettu kaikille mediakasvatuksesta kiinnostuneille tai sen parissa työskenteleville.

Tilaisuudessa tutkija Samuel Raunio kertoo tutkimuksen tuloksista, jonka jälkeen kuullaan useiden asiantuntijoiden kommenttipuheenvuorot. Tarkempi ohjelma julkistetaan myöhemmin. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää nuorten mediakäyttäytymistä sekä löytää uusia tapoja raportoida kehitysmaista niin, että nuorten median käyttäjien tarpeet ja toiveet täytetään ja että kehitysmaita koskevat uutiset saavat heidät osallistumaan entistä aktiivisemmin kehitysasioista käytävään keskusteluun. Tutkimus on toteutettu ulkoasianministeriön kehityspoliittisen osaston tuella. Tutkimuksen julkaisun jälkeen käynnistyy kouluissa toteutettavan mediakasvatushankkeen suunnittelu.

Ilmoittautumiset sähköpostitse kotimaa@plan.fi tai puhelimitse Netta Ylilammi / Plan Suomi Säätiö, puh 6869 8062.

Plan on kehitysyhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Plan tekee myös työtä lapsen oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen. Kehitysmaiden yhteisöt, myös lapset, toimivat hankkeiden aktiivisina suunnittelijoina ja toteuttajina Planin tuella. Planin työn pääasiallisia rahoittajia ovat yksityiset, kummitoiminnassa mukana olevat henkilöt. Tärkeitä rahoittajia ovat myös ulkoasiainministeriö sekä yritykset. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937 ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Plan toimii yhteensä 62 maassa. Lisätietoja: www.plan.fi

No comments: