Wednesday, April 19, 2006

Minun elokuvaniMINUN ELOKUVANI -elokuvatapahtuma alle 25-vuotiaille

Palautteenantotilaisuus ja katselmus 9.-10.9.2006 Kino Engelissä, Helsingissä.

Haluatko saada elokuvastasi palautetta elokuva-alan ammattilaisilta?
Lähetä elokuvasi 12.6.2006 mennessä Minun elokuvani -tapahtumaan. Elokuvien pituutta, aihetta tai genreä ei ole rajattu. Myös oppilastyöt ovat tervetulleita. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa pienten lasten elokuvakerhojen tai -projektien vetäjien on mahdollista saada palautetta lasten ohjaamisesta. (katso tarkemmin kotisivuiltamme)

Palautetta antavat: näyttelijä-ohjaaja Kai Lehtinen, ohjaaja Kiti Luostarinen, ohjaaja Matti Kuortti, ohjaaja Marjut Komulainen, animaatio-ohjaaja Kari Juusonen ja animaationtekijä Maria Björklund.

Mahdollisuus saada myös koulutusta. Yksi ohjaaja valitaan tutorointikoulutukseen (Tutor -04 Markku Pölönen, -05 Hannu Tuomainen), luvassa myös jatkokoulutuskurssi. Osa elokuvista esitetään Yleisradion nuortenohjelmissa.

Lähettäkää oppilaittenne töitä tai kannustakaa heitä tai alle 25 -vuotiaita tuttujanne lähettämään elokuvansa tapahtumaamme, jossa rakentava palaute ja koulutus ovat
keskeisellä sijalla!

Ilmoittautumislomake ja lisäohjeet www.mediametka.fi

Tapahtuman järjestää:
Mediakasvatuskeskus Metka ry (entinen Elokuva- ja televisiokasvatuksen keskus, etkk)


ISON PAJAN SEMINAARI

Mediakasvatuskeskus Metkan, Yle Export/Tallennemyynnin ja BTJ Kirjastopalvelu OY:n Ylen Isossa Pajassa vuosittain järjestämä seminaari pidetään tänä vuonna 6.-7.10. Seminaarin ohjelma kotisivuillamme elokuussa www.mediametka.fi


Tuija Westerholm
toiminnanjohtaja

JÄRJESTÖMME NIMI ON MUUTTUNUT
Uusi nimemme on Mediakasvatuskeskus Metka ry
(vanha: Elokuva- ja televisiokasvatuksen keskus ry, ETKK)

PL 95
00601 Helsinki
tuija.westerholm@mediametka.fi
040-593 5963
www.mediametka.fi

No comments: